Beste klant,

U kan een afspraak maken voor uw herstelling of vervanging op onze website touringglass.be of telefonisch op 0800 95 555.

Onze techniekers blijven mobiele interventies uitvoeren op een locatie naar keuze (op het werk of woonplaats) wanneer dat mogelijk is. Onze interventies worden met de grootste zorg uitgevoerd, met respect voor de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers. We hebben elke werknemer nogmaals herinnerd aan zijn of haar verplichting om alle geldende veiligheidsmaatregelen strikt na te leven (desinfectie, optimale bescherming en voldoende afstand houden).

Onze klanten mogen niet meer in onze wachtzalen plaatsnemen, als gevolg van de extra maatregelen die de regering heeft opgelegd.

U kan wel kiezen uit de volgende alternatieven:

  • Zet uw auto 's morgens af en haal hem 's avonds op, zodat u niet ter plaatse hoeft te wachten. Indien nodig kan u uw sleutels leggen in een beveiligde box buiten de werkplaats.
  • Kies voor een mobiele interventie op een locatie naar keuze, op voorwaarde natuurlijk dat we de vervanging of herstelling in goede omstandigheden kunnen uitvoeren.
  • Vraag een vervangwagen of fiets.
  • Het is ook mogelijk om u te laten ophalen en/of afzetten door een familielid en/of een collega.
  • Het is ook mogelijk buiten onze gebouwen te wachten totdat de herstelling of vervanging is uitgevoerd.

Wij danken u voor uw begrip en verzekeren u van een optimale veiligheid tijdens onze interventies.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.
Het Touring Glass-team