Autoglasschade?

Een voorstel op maat voor uw wagenpark?

Xavier de Buck
CEO
0800 95 555
xavier.de.buck@touringglass.be

1 | Preventieve wagenparkcontrole

Touring Glass controleert uw wagenpark ook preventief op mogelijke autoglasschade. Ons team van mobiele glasspecialisten komt hiervoor bij u ter plaatse. Indien u dit wenst, voert ons team bijkomend een volledige controle uit van de staat van uw wagenpark. Onze specialisten controleren uw voertuigen dan op mogelijke carrosserieschade. Ze kijken de kwaliteit van de banden en de ruitenwissers na. En ook het niveau van de verschillende vloeistoffen wordt gecheckt. Na de check-up krijgt u meteen de diagnose van de staat van uw voertuigen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

2 | Vakkundige voorruitherstellingen

Als de schade kleiner is dan een muntstuk van 2 euro en verder dan 6 cm van de rand ligt, kunnen onze technici de voorruit snel en eenvoudig herstellen. Zo hebben uw medewerkers weer een veilig zicht op de weg.
Herstellingen zijn altijd voordeliger dan een vervanging. Ze worden niet alleen perfect uitgevoerd, u krijgt er ook een levenslange garantie op.

3 | Vervangingen, uitsluitend met originele ruiten

Onherstelbare voorruiten of gebroken zij- en achterruiten vervangen we uitsluitend door ruiten van originele fabriekskwaliteit met een levenslange garantie.
Touring Glass heeft toegang tot een uitgebreide voorraad. De autoruit voor uw wagen is dus altijd zeer snel beschikbaar

4 | Snelle en mobiele service

We treden zo snel mogelijk op na uw oproep. Indien nodig helpen we u nog dezelfde dag. In totaal wordt 98% van de oproepen al de volgende dag geholpen in één van onze vestigingen. Of door onze mobiele ploeg op een locatie van uw keuze. U beslist.

In onze wachthoek met koffie en wifi kunnen uw medewerkers verder werken.

5 | Touringkwaliteit gegarandeerd

Onze autoglasspecialisten werken uitsluitend met de modernste apparatuur en de beste materialen. Bovendien worden ze continu bijgeschoold. En last but not least: ze zjn ook vriendelijk en servicegericht. Ook de laatste voorruittechnologie heeft geen geheimen voor de Touring Glass-specialisten.

6 | Een betrouwbare partner

Touring Glass werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Ook verschillende leasingbedrijven doen een beroep op ons. Bij een schadegeval nemen wij graag de administratieve afwikkeling met de verzekeringsmaatschappijen of leasingbedrijven van u over.