Operationeel Planner (M/V)

Touring Glass NV is als dochteronderneming van Touring een dynamisch en snel groeiend bedrijf actief in de autowereld. Onze techniekers herstellen en vervangen autoruiten, niet enkel in onze eigen vestigingen, maar ook op locatie bij de klanten en in de vestigingen van een aantal netwerkpartners.

De omzet van ons bedrijf groeit elk jaar met meer dan 25% doordat we een uitzonderlijk snelle en kwalitatieve dienstverlening aanbieden aan onze klanten.

Vandaag is ons bedrijf op zoek naar een operationeel planner (M/V) met flexibele werkplaats.

Functieomschrijving

Als planner ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de herstellingen en vervangingen vna autoruiten. Je ben een essentiële schakel tussen de klant en de technieker.

De klanten sturen digitale aanvragen of bellen op ons centraal nummer met de vraag om een ruit te herstellen of te vervangen. Het is de verantwoordelijkheid van de planner deze aanvragen te verwerken en zo efficiënt mogelijk in te plannen in de agenda’s van de herstellingscentra en de respectievelijke techniekers.

Andere belangrijke taken zijn:

Jouw profiel

Ons aanbod

Spreekt de functie je aan en wil jij een bijdrage leveren aan het success van Touring Glass? We komen graag met je in contact via onderstaand contactformulier of via +32 476 69 91 74.