Technieker – Filiaal Hasselt

Touring Glass NV is als dochteronderneming van Touring een dynamisch en snel groeiend bedrijf actief in de autowereld. Onze techniekers herstellen en vervangen autoruiten, niet enkel in onze eigen vestigingen, maar ook op locatie bij de klanten en in de vestigingen van een aantal netwerkpartners.

De omzet van ons bedrijf groeit elk jaar met meer dan 25% doordat we een uitzonderlijk snelle en kwalitatieve dienstverlening aanbieden aan onze klanten.

Vandaag is ons bedrijf op zoek naar een mobiel monteur autoruiten voor onze vestiging in Hasselt.

Jouw verantwoordelijkheden

Als technieker werk je zowel in de eigen vestiging te Hasselt, alsook bij onze partners en bij klanten ter plaatse

Je kan zelfstandig de autoruiten vervangen of herstellen, en werkt elk dossier tot in de puntjes af. Ook zorg je ervoor dat de klanten elke dag opnieuw de beste service kunnen genieten. Tenslotte ben je op de hoogte van alle technische aspecten op het gebied van autobeglazing en bent bereid je bij te scholen waar nodig.

Jouw profiel

Ons aanbod

Je komt terecht in een groeiende onderneming waar dynamiek en gedrevenheid centraal staan. Daarnaast kan je rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen:

Interesse in deze functie als monteur autoruiten in de regio van Hasselt? Bezorg ons vandaag nog jouw cv via onderstaand contactformulier of neem contact op via +32 476 69 91 74.