Ons aanbod

Hoeveel kost de vervanging van een voorruit, een zijruit of een achterruit indien u niet verzekerd bent?*

Indien u verzekerd bent, gebeurt die vervanging helemaal gratis, zonder franchise. Indien u niet verzekerd bent, garandeert Touring Glass u de vervanging tegen een voordelige prijs die tot 30 % goedkoper kan uitvallen. Een offerte aanvragen, is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag: surf naar de pagina ‘offerte’ en vul daar de nodige informatie in. Op basis daarvan, maken we een nauwkeurige prijsberekening. Uw offerteaanvraag verbindt u uiteraard tot niets. *Voorbehouden voor particulieren. Vermelden dat u niet verzekerd bent.

Hoeveel kost de herstelling van een sterretje in uw voorruit indien u niet verzekerd bent?

Een sterretje kan ieder moment verder scheuren, meestal wanneer u het niet verwacht. Is de impact kleiner dan een stuk van 2 euro en zit het sterretje op meer dan 6 cm van de rand, dan kunnen onze technici de voorruit makkelijk en snel herstellen. Een sterretje herstellen, is trouwens altijd goedkoper dan een voorruit vervangen. De prijs van een herstelling bedraagt slechts € 112 (incl. btw). Een mobiele herstelling kost u € 148,3 (incl. btw).

Prijs voor de herstelling of vervanging van de voorruit van uw wagen

Indien u tegen glasbreuk verzekerd bent, zijn herstellingen en vervangingen gratis. Touring Glass werkt met alle verzekeringsmaatschappijen in België samen. Bij schade vervullen wij alle administratieve formaliteiten bij uw verzekeringsmaatschappij via onze derdebetalersregeling. Maak snel een online afspraak!