Wil u partner worden
van Touring Glass?

Dit is uw kans! Bij elke interventie vormen we een efficiënt team. Uw klanten kunnen rekenen op een onberispelijke service, en dat tegen de voordeligste prijs op de markt. Met Touring Glass als partner houdt u uw klanten tevreden en beperkt u tegelijk de kosten voor schadegevallen.

Met Touring Glass als partner houdt u uw klanten tevreden en beperkt u tegelijk de kosten voor schadegevallen!

Stuur ons uw klanten en alle vertrouwen door. Onze diensten worden door alle verzekeraars in België erkend. Touring Glass staat garant voor een snelle, gepersonaliseerde, kwalitatieve buurtservice tegen voordele prijzen.

Vraag uw afspraakmodule aan

Door eenvoudig te klikken, bereiken uw klanten rechtstreeks de pagina van uw makelaarskantoor op onze website. Zo kunnen rechtstreeks met ons contact opnemen. Een eenvoudige en efficiënte administratie voor u en een service met diezelfde kenmerken voor uw klanten. Bij Touring Glass wint iedereen!

24/24 uur, 7/7 dagen

Het gratis telefoonnummer en ons online reservatiesysteem zijn op ieder moment bereikbaar. Gehaast? De functie ‘bel mij’ maakt het leven makkelijker voor u en uw klanten.

Mobiliteit

Meer dan de helft van onze interventies vindt bij onze klanten plaats, wat heel wat tijd bespaart en het gebruiksgemak vergroot.

Meer dan 40 servicecentra

Onze servicecentra zijn in heel België te vinden. Dat komt het comfort van klanten ten goede.

Technici

Onze speciaal opgeleide vakmensen doen er altijd alles aan om een sterretje in de voorruit te herstellen. Ze gebruiken daarvoor de modernste tools. Touring Glass vervangt pas wanneer een herstelling onmogelijk blijkt.

Bij Touring Glass zijn alle technici gespecialiseerd in het herkalibreren. Fouten zijn uit den boze. Uw rijhulpsysteem herkalibreren: deskundig werk ten dienste van uw veiligheid.

Derdebetalersregeling

We sloten overeenkomsten af met alle verzekeringsmaatschappijen, ook voor de herstelling en de vervanging van autoruiten in het buitenland.

Levenslange garantie

Op al onze interventies geldt een levenslange garantie, zowel voor de onderdelen als voor de werkuren.

Kwaliteit

We gebruiken uitsluitend originele beglazing, een garantie voor onberispelijke kwaliteit.

Tarieven

Voor alle herstellingen, maar ook – en vooral – voor de vervanging van voor-, zij- en achterruiten hanteren we bijzonder concurrentiële en uiterst voordelige tarieven.

Eerst prioriteit: kwaliteit,
aangevuld met andere voordelen.

98,6 % van onze klanten toont zich ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ over de kwaliteit van onze service. Vertrouwen is het beste kwaliteitslabel. Ook ú kan uw klanten met een gerust hart naar TouringGlass.be doorsturen. Touring Glass: een heuse win-win service!