Herstellen van uw voorruit

Autoruit herstellen

Als de inslag in je voorruit kleiner is dan een muntstuk van € 2 en 6 cm verwijderd van de rand proberen we de ruit altijd eerst te herstellen. 
Dat is namelijk tot vijf maal voordeliger dan een autoruit vervangen.

Goed nieuws dus, vooral als je niet verzekerd bent voor glasbreuk. Biedt uw autoverzekering dekking voor glasschade dan hoeft u niets voor te schieten.

Prijs autoruiten herstellen met glasbreukverzekering

Indien glasschade mee is opgenomen in uw autoverzekering dan regelt Touring Glass alles rechtstreeks met je verzekeringsmaatschappij.

Sterretje in autoruit

Een sterretje in je autoruit kan op elk moment verder scheuren naar een barst, meestal wanneer je het het minst verwacht. Uit onderzoek blijkt dat elk sterretje ooit verder scheurt. Een herstelling van een sterretje is zo’n vijf keer goedkoper dan een nieuwe voorruit. Daarom is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten herstellen.

Maak een afspraak »

Zo wordt uw autoruit hersteld

Onze autoglasspecialist maakt de inslag helemaal schoon.
De vacuümpomp zuigt alle lucht en vocht uit de breuk.

De inslag wordt zorgvuldig opgevuld met krasbestendige hars.
De perfect natuurlijke lichtbreking zorgt ervoor dat je straks niets meer van de herstelling merkt als je door de voorruit kijkt.

Om het verhardingsproces van de vloeibare hars te versnellen, plaatst onze autoglasspecialist een hoogtechnologische UV-lamp boven de inslag.

Daarna verwijdert hij de overtollige hars en polijst hij het oppervlak opnieuw glad en krasvrij. Zo kan je met een perfect zicht weer de baan op.