Voorruit vervangen

Voorruit vervangen

Het vervangen van een voorruit is complexer dan je denkt. In veel wagens zit immers heel wat technologie in je venster op de weg verwerkt

Daarom volgen onze autoglasspecialisten continu bijscholingen. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je mag dus gerust zijn dat na een vervanging van je voorruit alle functies perfect blijven functioneren.

Maak een afspraak »

Wist je dat een voorruit vaak toptechnologie is?

Je beseft het misschien niet, maar je voorruit vervult één van de meest vitale veiligheidsfuncties in je auto. Het eenvoudige windscherm is geëvolueerd van een fragiele glasplaat tot een versterkt, uit meerdere lagen bestaand venster, boordevol toptechnologie. Daarom is het zo belangrijk dat de ruit perfect wordt gemonteerd.

De voorruit bestaat uit een complexe samenstelling van laagjes. Deze zorgen ervoor dat de ruit bij een inslag niet direct verbrijzelt.

Geïntegreerde camera’s, infraroodsensoren, lasers en verwarmingselementen verbeteren het zicht op de weg en assisteren je tijdens het rijden. Steeds meer wagens zijn uitgerust met regensensoren, verkeersbordherkenning en dashboardprojecties. Onze specialisten zorgen ervoor dat ze ook na de vervanging weer perfect functioneren.